Українська Укр
Російська Рус
Email: Ollsvit@ukr.net
Skype: ПП ОллСвіт
Графік роботи: Пн.-Пт. з 9-00 до 18-00
Телефон: (0432) 69-19-75
Мобільний: +38-067-445-17-85
Мобільний: +38-097-448-53-88 Viber
Мобільний: +38-063-746-39-59
Мобільний: +38-099-131-91-83
У кошику товарів: 0
Кошик порожній
Головна > Блог

Блог

  • Виводити:
  • 10
  • 30
  • 50
При використанні техніки на кухні потрібно дотримуватися правил, які написані в інструкції. Це дуже складно, ми розуміємо. Адже, для початку, потрібно прочитати саму інструкцію, чим, як ми розуміємо, ніхто не займається. Найжахливіше наздоганяє користувача професійного кухонного обладнання вже тоді, коли явно прийшов час викликати майстра на допомогу.
Нарешті банальні коктейлі відходять на другий план, а кількість поціновувачів гарних напоїв зростає. Кожен коктейль має не тільки свій смак, колір і подачу, але і свою передісторію. Про барну культуру, її історію, новинки, і розвиток нам розповів Дмитро Харахондя, бар менеджер ресторану «AURA».
Робити те, що любиш і любити те, що робиш - стало популярним стилем життя серед багатьох людей. Про те, як самостійно створити 32 квадратних метра житлової площі, використовуючи при цьому, приблизно 15 тисяч шурупів в роботі, кілька місяців в часі і 500 аркушів паперу формату А4, нам розповів Олександр Гладько. Його проект «32 квадрата. Свобода на колесах »- яскрава демонстрація того, як можна побудувати будинок на колесах, який функціонує, як справжній будинок, при цьому гарантує свободу у виборі місця розташування і виду за вікном.
Для початку варто зробити вибір між автоматичною і ручною кавоваркою. Якщо в закладі працює професійний баріста, то ми радимо тільки ручну кавоварку. Якщо кава - не основа Вашого бізнесу, людини, яка розбирається в цьому досконально, немає, але радувати гостя, все ж, хочеться, то ми радимо вибрати автоматичний апарат.
Скільки розмов, пересудів, міфів та іншої інформації паморочиться навколо такого простого страви. Все нові й нові факти про Карбонара не можуть нас не радувати. Яким тільки ніяк не змагаються кухаря в есторанах над макаронами, називаючи їх "паста Карбонара".
Витяжний зонт - необхідність для професійної кухні!
Ресторани з відкритою кухнею стають все більш популярними. Ще зовсім недавно кухня ресторану була секретним місцем, куди було складно потрапити.
Слоуфуд - це ціла філософія сприйняття харчового ланцюжка. Сам рух «Slow food» прийшло до нас з Італії.
Ця тенденція простежується в багатьох ресторанах і дуже подобається гостям.
Побувавши в Арт-пабі «BEEF EATER», ми не тільки оглянули кухню і спостерігали за майстер-класом з приготування стейка, а й провели інтерв'ю з шеф-кухарем Борисом Сиченко. Нам пізнавально дізнатися про початок роботи, відношення до ресторанного бізнесу в нашому місті і досвіді за кордоном. Читайте далі в матеріалі цікаву бесіду з цікавою людиною, головне правило якого - «Ні в якому разі не можна зупинятися, треба постійно рухатися і приділяти максимум часу улюбленій справі».