Українська Укр
Російська Рус
Email: Ollsvit@ukr.net
Skype: ПП ОллСвіт
Графік роботи: Пн.-Пт. з 9-00 до 18-00
Телефон: (0432) 69-19-75
Мобільний: +38-067-445-17-85
Мобільний: +38-097-448-53-88 Viber
Мобільний: +38-063-746-39-59
Мобільний: +38-099-131-91-83
У кошику товарів: 0
Кошик порожній
Головна > Блог

Блог

  • Виводити:
  • 10
  • 30
  • 50
При використанні техніки на кухні потрібно дотримуватися правил, які написані в інструкції. Це дуже складно, ми розуміємо. Адже, для початку, потрібно прочитати саму інструкцію, чим, як ми розуміємо, ніхто не займається. Найжахливіше наздоганяє користувача професійного кухонного обладнання вже тоді, коли явно прийшов час викликати майстра на допомогу.
Нарешті банальні коктейлі відходять на другий план, а кількість поціновувачів гарних напоїв зростає. Кожен коктейль має не тільки свій смак, колір і подачу, але і свою передісторію. Про барну культуру, її історію, новинки, і розвиток нам розповів Дмитро Харахондя, бар менеджер ресторану «AURA».
Робити те, що любиш і любити те, що робиш - стало популярним стилем життя серед багатьох людей. Про те, як самостійно створити 32 квадратних метра житлової площі, використовуючи при цьому, приблизно 15 тисяч шурупів в роботі, кілька місяців в часі і 500 аркушів паперу формату А4, нам розповів Олександр Гладько. Його проект «32 квадрата. Свобода на колесах »- яскрава демонстрація того, як можна побудувати будинок на колесах, який функціонує, як справжній будинок, при цьому гарантує свободу у виборі місця розташування і виду за вікном.
Для початку варто зробити вибір між автоматичною і ручною кавоваркою. Якщо в закладі працює професійний баріста, то ми радимо тільки ручну кавоварку. Якщо кава - не основа Вашого бізнесу, людини, яка розбирається в цьому досконально, немає, але радувати гостя, все ж, хочеться, то ми радимо вибрати автоматичний апарат.
Скільки розмов, пересудів, міфів та іншої інформації паморочиться навколо такого простого страви. Все нові й нові факти про Карбонара не можуть нас не радувати. Яким тільки ніяк не змагаються кухаря в есторанах над макаронами, називаючи їх "паста Карбонара".
Витяжний зонт - необхідність для професійної кухні!
Ресторани з відкритою кухнею стають все більш популярними. Ще зовсім недавно кухня ресторану була секретним місцем, куди було складно потрапити.
Слоуфуд - це ціла філософія сприйняття харчового ланцюжка. Сам рух «Slow food» прийшло до нас з Італії.
Ця тенденція простежується в багатьох ресторанах і дуже подобається гостям.
Побувавши в Арт-пабі «BEEF EATER», ми не тільки оглянули кухню і спостерігали за майстер-класом з приготування стейка, а й провели інтерв'ю з шеф-кухарем Борисом Сиченко. Нам пізнавально дізнатися про початок роботи, відношення до ресторанного бізнесу в нашому місті і досвіді за кордоном. Читайте далі в матеріалі цікаву бесіду з цікавою людиною, головне правило якого - «Ні в якому разі не можна зупинятися, треба постійно рухатися і приділяти максимум часу улюбленій справі».
Щоб уникнути попадання мух, мошок і комарів на робочі поверхні, рекомендуємо встановити знищувач комах.
Стейк - найпопулярніша страва серед любителів м'яса. Є багато різновидів стейків, це залежить від того, яку частину туші обробляють. За назвою телячої вирізки можна визначити її зовнішній вигляд і смакові якості. Щоб подивитися на приготування стейка і спробувати мармурове м'ясо, ми побували в гостях у Арт-пабі «BEEF EATER». Шеф-кухар Борис Сиченко провів нам екскурс по кухні закладу, розповів масу інформації про їжу і кухню в цілому, а також провів майстер-клас з приготування стейка Портерхаус. Що повідав нам Борис про стейки, як готував і яким вийшов результат - описано нижче в матеріалі (звичайно ж з фотозвітом!).
Завдяки технології су-вид блюдо зберігає соковитість, володіє корисними речовинами, зберігає всі смаки і аромати.
​Холодильний стіл дозволить не тільки зберігати продукти свіжими, але і дає додаткову робочу поверхню.
М'ясо, рибу, овочі, фрукти всі ці продукти можна вакуумувати. Завдяки відсутності впливу повітря на продукт, він довше зберігатися, зберігає гарний зовнішній вигляд і, як і раніше, володіє вітамінами і корисними речовинами.
Така піч красиво виглядає, додає атмосферності закладу і насичує піцу додатковим смаком і ароматом.
При виборі ломтерізки необхідно розрахувати інтенсивність її використання і зміну продуктів, які найчастіше доводиться нарізати.
Це приголомшливий прорив вітчизняної кулінарії! Радує те, що багато шефів не просто подають страви української кухні в новому форматі, а й несуть цю глобальну ідею завдяки продуманому дизайну ресторанів, підбору посуду, задумки подачі і магічного поєднання смаків традицій і новизни.
Є безліч відповідей, скільки барменів - стільки й думок! Оллсвіт вважає, що найважливіший інгредієнт - лід. Розглянемо докладніше його різновиди.
Вулична їжа набирає все більше популярності. Власники фудтраків пропонують авторські страви та напої, які швидко готуються і смачно втамовують голод.
Як овочі, так і м'ясо на грилі виглядають апетитно, володіють дивовижними смаковими якостями і зберігають корисні властивості.
Щоб поверхні виблискували, пройшли дезінфекцію, відштовхували бруд, необхідно правильно підібрати засоби по догляду за ними.
Оллсвіт рекомендує обзавестися тісторозкатувальною машиною. Це величезна економія часу Вашого персоналу, яка дозволить прискорити приготування пасти, равіолі, лазаньї і іншої смакоти.
На професійній кухні не обійтися без шафи шокової заморозки.
На кожному барі коктейльна карта обов'язкова! Для бармена блендер стає незамінним помічником
Оллсвіт рекомендує звернути увагу на посудомийки купольного типу.
Захоплення викликає те, що в ньому можна приготувати кілька страв одночасно. Це обладнання дає можливість виконувати безліч способів термообробки їжі.
За допомогою ollsvit.com.ua Ви зможете підібрати теплову вітрину, яка стане окрасою вашого залу і сильним методом залучення клієнтів
Навколо індукційної плити є багато суперечок і питань, які ми хочемо розвінчати.
Дуже важливо зберегти цю кавову магію готуючи каву, починаючи від помелу, закінчуючи останнім ковтком щасливого клієнта!
У кожного шефа свої правила і порядки на його кухні. Для того, щоб не порушувати цей стиль і індивідуальність, ми пропонуємо обладнання від різних виробників, яке задовольнить навіть найвибагливішого клієнта!
Сама політика Оллсвіт полягає в тому, що кожен клієнт особливий і, кожна його потреба повинна бути вдоволена.
Як економити час та кошти в Вашому бізнесі.