Українська Укр
Російська Рус
Email: Ollsvit@ukr.net
Skype: ПП ОллСвіт
Графік роботи: Пн.-Пт. з 9-00 до 18-00
Телефон: (0432) 69-19-75
Мобільний: +38-067-445-17-85
Мобільний: +38-097-448-53-88 Viber
Мобільний: +38-063-746-39-59
Мобільний: +38-099-131-91-83
У кошику товарів: 0
Кошик порожній
Головна > Публікації > Рекомендовані норми технічного оснащення устаткуванням закладу громадського харчування типу "Гриль-бар"

Рекомендовані норми технічного оснащення устаткуванням закладу громадського харчування типу "Гриль-бар"

1 вересня 2016 р. 17:22
------------------------------------------------------------------------
| N  |     Устаткування: тип, вид,     |   Показник    |  Градація за  |
|п/п |          найменування           |  потужності,  |місткістю зали,|
|    |                                 |продуктивності |     місць     |
|    |                                 |               |               |
|    |                                 |               |---------------|
|    |                                 |               | 50-80 | 81-100|
|    |                                 |               |       |       |
|----+---------------------------------+---------------+-------+-------|
|  1 |                 2               |       3       |   4   |   5   |
|----+-------------------------------------------------+-------+-------|
|  1 |Теплове (електричне або газове)                  |серія  | серія |
|    |                                                 | M700  | M800  |
|----+-------------------------------------------------+-------+-------|
| 1.1|Печі конвекційні спеціалізовані  |    деко 1)    |   4   |   4   |
|    |(конвектомати)                   |               |       |       |
|----+---------------------------------+---------------+-------+-------|
| 1.2|Печі пароконвекційні універсальні|    деко 1)    |   4   |   4   |
|    |(пароконвектомати)               |               |       |       |
|----+---------------------------------+---------------+-------+-------|
| 1.3|Фритюрниці                       |       л       |   6   |   8   |
|----+---------------------------------+---------------+-------+-------|
| 1.4|Плити конфоркові (поверхня різна)|кв. м площа для| 0,36  | 0,36  |
|    |                                 |    смаження   |       |       |
|----+---------------------------------+---------------+-------+-------|
| 1.5|Плити безпосереднього смаження   |кв. м площа для| 0,22  | 0,36  |
|    |                                 |    смаження   |       |       |
|----+---------------------------------+---------------+-------+-------|
| 1.6|Плити (жаровні)-гриль            |кв. м площа для| 0,22  | 0,22  |
|    |                                 |    смаження   |       |       |
|----+---------------------------------+---------------+-------+-------|
| 1.7|Гриль прижимний                  |      шт.      |   1   |   1   |
|----+---------------------------------+---------------+-------+-------|
| 1.8|Гриль ротаційний (планетарний)   | кільк. шпажок |   6   |   8   |
|----+---------------------------------+---------------+-------+-------|
| 1.9|Кип'ятильники                    |    л/год.     |  25   |  25   |
|----+-------------------------------------------------+-------+-------|
|  2 |Роздавальне і барне 4)                           |       |       |
|----+-------------------------------------------------+-------+-------|
| 2.1|Печі мікрохвильові (НВЧ)         |       л       |  23   |  23   |
|----+---------------------------------+---------------+-------+-------|
| 2.2|Тостер                           |      шт.      |   1   |   1   |
|----+---------------------------------+---------------+-------+-------|
| 2.3|Саламандер*                      |      шт.      |   1   |   1   |
|----+---------------------------------+---------------+-------+-------|
| 2.4|Марміти сухі                     |       л       |   1   |   1   |
|----+---------------------------------+---------------+-------+-------|
| 2.5|Термостати                       |       л       |  20   |  20   |
|----+---------------------------------+---------------+-------+-------|
| 2.6|Барні (буфетні, коктейльні)      |    компл.     |   1   |   1   |
|    |стойки***                        |               |       |       |
|----+---------------------------------+---------------+-------+-------|
| 2.7|Теплові шафи                     |    деко 1)    |   6   |   8   |
|----+---------------------------------+---------------+-------+-------|
| 2.8|Пристрої підігріву посуду        |    тарілок    |  50   |  50   |
|----+---------------------------------+---------------+-------+-------|
| 2.9|Каво(чає)варка                   |     блок      |   2   |   3   |
|----+---------------------------------+---------------+-------+-------|
|2.10|Кавомолки (млинки кавові)        |      шт.      |   1   |   1   |
|----+---------------------------------+---------------+-------+-------|
|2.11|Соковижималки                    |      шт.      |   1   |   1   |
|----+---------------------------------+---------------+-------+-------|
|2.12|Блендери**                       |      шт.      |   1   |   1   |
|----+---------------------------------+---------------+-------+-------|
|2.13|Міксери                          |      шт.      |   1   |   1   |
|----+---------------------------------+---------------+-------+-------|
|2.14|Льодогенератори                  |    кг/добу    |  25   |  25   |
|----+---------------------------------+---------------+-------+-------|
|2.15|Охолоджувачі напоїв та соків     |       л       |   6   |  12   |
|----+---------------------------------+---------------+-------+-------|
|2.16|Ларі морозильні                  |       л       |  200  |  200  |
|----+---------------------------------+---------------+-------+-------|
|2.17|Спеціалізоване охолоджувальне    |      шт.      |   -   |   1   |
|    |устаткування                     |               |       |       |
|----+---------------------------------+---------------+-------+-------|
|2.18|Візки офіціантські               |      шт.      |   2   |   4   |
|----+---------------------------------+---------------+-------+-------|
|2.19|Візки для посуду                 |      шт.      |   1   |   2   |
|----+-------------------------------------------------+-------+-------|
|  3 |Холодильне (технологічне)                        |       |       |
|----+-------------------------------------------------+-------+-------|
| 3.1|Камери середньотемпературні      |     кв. м     |   8   |  12   |
|----+---------------------------------+---------------+-------+-------|
| 3.2|Камери низькотемпературні        |     кв. м     |   4   |   4   |
|----+---------------------------------+---------------+-------+-------|
| 3.3|Шафи холодильні                  |     л 600     |   2   |   2   |
|    |середньотемпературні             |               |       |       |
|    |                                 |---------------+-------+-------|
|    |                                 |     1200      |   1   |   1   |
|----+---------------------------------+---------------+-------+-------|
| 3.4|Шафи холодильні                  |    куб. л     | 600 3)| 600 3)|
|    |низькотемпературні               |               |       |       |
|----+---------------------------------+---------------+-------+-------|
| 3.5|Ларі морозильні                  |    куб. л     | 200 3)| 200 3)|
|----+---------------------------------+---------------+-------+-------|
| 3.6|Столи з охолоджувальними шафами  |       л       |  140  |  270  |
|----+-------------------------------------------------+-------+-------|
|  4 |Механічне                                        |       |       |
|----+-------------------------------------------------+-------+-------|
| 4.1|Машини очищення овочів           |    кг/год.    |   8   |  15   |
|----+---------------------------------+---------------+-------+-------|
| 4.2|М'ясорубка                       |ємність заван- |  50   |  150  |
|    |                                 | тажування, кг |       |       |
|----+---------------------------------+---------------+-------+-------|
| 4.3|Куттер м'ясний                   |      шт.      |   -   |   -   |
|----+---------------------------------+---------------+-------+-------|
| 4.4|Куттер кухонний                  |      шт.      |   -   |   -   |
|----+---------------------------------+---------------+-------+-------|
| 4.5|Овочерізка                       |    кг/год.    |  50   |  50   |
|----+---------------------------------+---------------+-------+-------|
| 4.6|Машини універсальні кухонні та   |    компл.     |   -   |   1   |
|    |спеціалізовані (приводи)         |               |       |       |
|----+---------------------------------+---------------+-------+-------|
| 4.7|Машини нарізки гастрономії       |      шт.      |   1   |   1   |
|    |(слайсери)                       |               |       |       |
|----+---------------------------------+---------------+-------+-------|
| 4.8|Машини збивальні (міксери        |       л       |   5   |   5   |
|    |планетарні)                      |               |       |       |
|----+-------------------------------------------------+-------+-------|
|  5 |Мийне                                            |       |       |
|----+-------------------------------------------------+-------+-------|
| 5.1|Спеціалізовані посудомийні машини|   шт./год.    |   -   |  400  |
|----+---------------------------------+---------------+-------+-------|
| 5.2|Універсальні посудомийні машини  |   шт./год.    |  540  |  540  |
|----+---------------------------------+---------------+-------+-------|
| 5.3|Ванни мийні                      |      шт.      |   9   |  11   |
|----+---------------------------------+---------------+-------+-------|
| 5.4|Столи з мийними ванними          |      шт.      |   -   |   1   |
|----+---------------------------------+---------------+-------+-------|
| 5.5|Утилізатори харчових відходів    |    кг/год.    |  25   |  50   |
|----+-------------------------------------------------+-------+-------|
|  6 |Ваговимірювальне і підйомно-транспортне          |       |       |
|    |(технологічне)                                   |       |       |
|----+-------------------------------------------------+-------+-------|
| 6.1|Ваги товарні                     |      кг       |  200  |  200  |
|----+---------------------------------+---------------+-------+-------|
| 6.2|Ваги настільні електронні 5)     |      шт.      |   2   |   3   |
|----+---------------------------------+---------------+-------+-------|
| 6.3|Візки вантажні                   |      шт.      |   1   |   1   |
------------------------------------------------------------------------ 

Затверджено Наказом Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України 03.01.2003 № 2