Українська Укр
Російська Рус
Email: Ollsvit@ukr.net
Skype: ПП ОллСвіт
Графік роботи: Пн.-Пт. з 9-00 до 18-00
Телефон: (0432) 69-19-75
Мобільний: +38-067-445-17-85
Мобільний: +38-097-448-53-88 Viber
Мобільний: +38-063-746-39-59
Мобільний: +38-099-131-91-83
У кошику товарів: 0
Кошик порожній
Головна > Публікації > Рекомендовані норми технічного оснащення устаткуванням закладу громадського харчування типу "Їдальня"

Рекомендовані норми технічного оснащення устаткуванням закладу громадського харчування типу "Їдальня"

1 вересня 2016 р. 17:25
------------------------------------------------------------------------
| N  | Устаткування: тип, |   Показник    |Градація за місткістю зали, |
|п/п | вид, найменування  |  потужності,  |           місць            |
|    |                    |продуктивності |----------------------------|
|    |                    |               |50-80|81-100|101-150|151-200|
|    |                    |               |     |      |       |       |
|----+--------------------+---------------+-----+------+-------+-------|
|  1 |         2          |        3      |  4  |   5  |   6   |   7   |
|----+------------------------------------+-----+----------------------|
|  1 |Теплове (електричне або газове)     |серія|   серія М800-М900    |
|    |                                    |М700 |                      |
|----+------------------------------------+-----+----------------------|
|1.1 |Печі пароконвекційні|     деко 1)   |  6  |  6   |  10   |   10  |
|    |універсальні        |               |     |      |       |       |
|    |(пароконвектомати)  |               |     |      |       |       |
|----+--------------------+---------------+-----+------+-------+-------|
|1.2 |Фритюрниці          |       л       |  4  |  6   |   8   |  10   |
|----+--------------------+---------------+-----+------+-------+-------|
|1.3 |Сковороди (жаровні) |       л       |  21 |  21  |  33   |  33   |
|----+--------------------+---------------+-----+------+-------+-------|
|1.4 |Сковороди перекидні |       л       |  -  |  44  |  44   |  63   |
|----+--------------------+---------------+-----+------+-------+-------|
|1.5 |Плити конфоркові    |кв. м площа для|0,72 | 1,08 | 1,44  | 1,9   |
|    |(поверхня різна)    |    смаження   |     |      |       |       |
|----+--------------------+---------------+-----+------+-------+-------|
|1.6 |Плити               |кв. м площа для|0,35 | 0,35 | 0,35  | 0,59  |
|    |безпосереднього     |    смаження   |     |      |       |       |
|    |смаження            |               |     |      |       |       |
|----+--------------------+---------------+-----+------+-------+-------|
|1.7 |Котли               |       л       |  40 |  60  |  60   |  120  |
|----+--------------------+---------------+-----+------+-------+-------|
|1.8 |Кип'ятильники       |     л/год.    | 25  |  50  |   50  |  100  |
|----+--------------------+---------------+-----+------+-------+-------|
|1.9 |Макароноварки       |       л       | 25  |  50  |   50  |  100  |
|----+--------------------+---------------+-----+------+-------+-------|
|1.10|Пекарські           |     деко 2)   |  4  |  4   |   6   |   6   |
|    |(кондитерська) шафи |               |     |      |       |       |
|----+------------------------------------+-----+------+-------+-------|
|  2 |Роздавальне і барне 4)              |     |      |       |       |
|----+------------------------------------+-----+------+-------+-------|
|2.1 |Термостати          |        л      |  10 | 20   |  20   |  30   |
|----+--------------------+---------------+-----+------+-------+-------|
|2.2 |Лінії роздавальні   |     компл.    |  1  |  1   |   2   |   2   |
|    |(комплект)****      |               |     |      |       |       |
|----+--------------------+---------------+-----+------+-------+-------|
|2.3 |Пристрої підігріву  |     тарілок   | 80  |  100 |  160  |  160  |
|    |посуду              |               |     |      |       |       |
|----+--------------------+---------------+-----+------+-------+-------|
|2.4 |Каво(чає)варка      |      блок     |  2  |   2  |   3   |   3   |
|----+--------------------+---------------+-----+------+-------+-------|
|2.5 |Кавомолки (млинки   |       шт.     |  1  |   1  |   1   |   1   |
|    |кавові)             |               |     |      |       |       |
|----+--------------------+---------------+-----+------+-------+-------|
|2.6 |Спеціалізоване      |     компл.    |  1  |   1  |   1   |   1   |
|    |охолоджувальне      |               |     |      |       |       |
|    |устаткування        |               |     |      |       |       |
|----+--------------------+---------------+-----+------+-------+-------|
|2.7 |Ваги настільні      |      шт.      |  2  |   2  |   3   |   4   |
|    |електронні          |               |     |      |       |       |
|----+--------------------+---------------+-----+------+-------+-------|
|2.8 |Візки для посуду    |      шт.      |  1  |   2  |   2   |   3   |
|----+------------------------------------+-----+------+-------+-------|
|  3 |Холодильне (технологічне)           |     |      |       |       |
|----+------------------------------------+-----+------+-------+-------|
|3.1 |Камери              |     кв. м     |  12 |  12  |   14  |  16   |
|    |середньотемпературні|               |     |      |       |       |
|----+--------------------+---------------+-----+------+-------+-------|
|3.2 |Камери              |     кв. м     |  4  |  4   |   4   |   4   |
|    |низькотемпературні  |               |     |      |       |       |
|----+--------------------+---------------+-----+------+-------+-------|
|3.3 |Шафи холодильні     |     куб. л    |3400 | 3800 | 4200  | 4200  |
|    |середньотемпературні|               |     |      |       |       |
|----+--------------------+---------------+-----+------+-------+-------|
|3.4 |Столи з             |       л       |  -  | 200  |  200  |  600  |
|    |охолоджувальними    |               |     |      |       |       |
|    |шафами              |               |     |      |       |       |
|----+--------------------+---------------+-----+------+-------+-------|
|3.5 |Спеціалізоване      |     компл.    |  -  |  1   |   1   |   2   |
|    |охолоджувальне      |               |     |      |       |       |
|    |устаткування        |               |     |      |       |       |
|----+------------------------------------+-----+------+-------+-------|
|  4 |Механічне                           |     |      |       |       |
|----+------------------------------------+-----+------+-------+-------|
|4.1 |Машини очищення     |ємність заван- |  8  |  8   |  15   |  30   |
|    |овочів              |  таження, кг  |     |      |       |       |
|----+--------------------+---------------+-----+------+-------+-------|
|4.2 |М'ясорубка          |    кг/год.    |  50 | 100  |  120  |  150  |
|----+--------------------+---------------+-----+------+-------+-------|
|4.3 |Куттер м'ясний      |       шт.     |  -  |  -   |   -   |   1   |
|----+--------------------+---------------+-----+------+-------+-------|
|4.4 |Куттер кухонний     |       шт.     |  -  |  -   |   1   |   1   |
|----+--------------------+---------------+-----+------+-------+-------|
|4.5 |Овочерізка          |    кг/год.    |  50 |  50  |  100  |  120  |
|----+--------------------+---------------+-----+------+-------+-------|
|4.6 |Машини універсальні |     компл.    |  1  |  1   |   1   |   2   |
|    |кухонні та          |               |     |      |       |       |
|    |спеціалізовані      |               |     |      |       |       |
|    |(приводи)           |               |     |      |       |       |
|----+--------------------+---------------+-----+------+-------+-------|
|4.7 |Машини нарізки      |      шт.      |  1  |  1   |   1   |   1   |
|    |гастрономії         |               |     |      |       |       |
|    |(слайсери)          |               |     |      |       |       |
|----+--------------------+---------------+-----+------+-------+-------|
|4.8 |Машини збивальні    |       л       |  -  |  10  |   20  |  20   |
|    |(міксери планетарні)|               |     |      |       |       |
|----+--------------------+---------------+-----+------+-------+-------|
|4.9 |Тістомісильні машини|       л       |  -  |  -   |  40   |  65   |
|----+--------------------+---------------+-----+------+-------+-------|
|4.10|Тісторозкатувальні  |      шт.      |  -  |  -   |   1   |   1   |
|    |машини              |               |     |      |       |       |
|----+--------------------+---------------+-----+------+-------+-------|
|4.11|Тісторозділювач     |      шт.      |  -  |  -   |   -   |   1   |
|----+--------------------+---------------+-----+------+-------+-------|
|4.12|Просіювачі          |      шт.      |  -  |  -   |   1   |   1   |
|----+--------------------+---------------+-----+------+-------+-------|
|4.13|Хліборізки          |     компл.    |  -  |  -   |   1   |   1   |
|----+--------------------+---------------+-----+------+-------+-------|
|4.14|Спеціалізоване      |     компл.    |  -  |  -   |   1   |   1   |
|    |механічне           |               |     |      |       |       |
|----+------------------------------------+-----+------+-------+-------|
|  5 |Мийне                               |  -  |  1   |   2   |   2   |
|----+------------------------------------+-----+------+-------+-------|
|5.1 |Універсальні        |    шт./год.   | 720 | 1080 | 1200  | 2000  |
|    |посудомийні машини  |               |     |      |       |       |
|----+--------------------+---------------+-----+------+-------+-------|
|5.2 |Ванни мийні         |      шт.      |  11 |  13  |  13   |  13   |
|----+--------------------+---------------+-----+------+-------+-------|
|5.3 |Столи з мийними     |      шт.      |  -  |  1   |   2   |   2   |
|    |ваннами             |               |     |      |       |       |
|----+--------------------+---------------+-----+------+-------+-------|
|5.4 |Утилізатори харчових|    кг/год.    |  50 |  50  |   80  |  100  |
|    |відходів            |               |     |      |       |       |
|----+------------------------------------+-----+------+-------+-------|
|  6 |Ваговимірювальне і                  |     |      |       |       |
|    |підйомно-транспортне (технологічне) |     |      |       |       |
|----+------------------------------------+-----+------+-------+-------|
|6.1 |Ваги товарні        |      кг       | 400 |  400 |  500  |  500  |
|----+--------------------+---------------+-----+------+-------+-------|
|6.2 |Стелажі пересувні   |      шт.      |  1  |   1  |   2   |   2   |
------------------------------------------------------------------------ 

Затверджено Наказом Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України 03.01.2003 № 2