Українська Укр
Російська Рус
Email: Ollsvit@ukr.net
Skype: ПП ОллСвіт
Графік роботи: Пн.-Пт. з 9-00 до 18-00
Телефон: (0432) 69-19-75
Мобільний: +38-099-131-91-83
Мобільний: +38-097-448-53-88
Мобільний: +38-063-746-39-59
У кошику товарів: 0
Кошик порожній
Головна > Публікації > Рекомендовані норми технічного оснащення устаткуванням закладу громадського харчування типу "Їдальня-роздавальня"

Рекомендовані норми технічного оснащення устаткуванням закладу громадського харчування типу "Їдальня-роздавальня"

1 вересня 2016 р. 17:28
---------------------------------------------------------------------
| N  |     Устаткування: тип,    |   Показник    |   Градація за    |
|п/п |     вид, найменування     |  потужності,  |  місткістю зали, |
|    |                           |продуктивності |      місць       |
|    |                           |               |                  |
|    |                           |               |------------------|
|    |                           |               |24-49|50-80|81-100|
|    |                           |               |     |     |      |
|----+---------------------------+---------------+-----+-----+------|
|  1 |              2            |       3       |  4  |  5  |   6  |
|----+-------------------------------------------+-----------+------|
|  1 |Теплове (електричне або газове)            |   серії   |серія |
|    |                                           | M600-M700 | M800 |
|----+-------------------------------------------+-----------+------|
| 1.1|Печі пароконвекційні       |    деко 1)    |  4  |  4  |   4  |
|    |універсальні               |               |     |     |      |
|    |(пароконвектомати)         |               |     |     |      |
|----+---------------------------+---------------+-----+-----+------|
| 1.2|Плити конфоркові (поверхня |кв. м площа для|0,36 |0,36 | 0,72 |
|    |різна)                     |   смаження    |     |     |      |
|----+---------------------------+---------------+-----+-----+------|
| 1.3|Кип'ятильники              |    л/год.     |  25 | 25  |  50  |
|----+-------------------------------------------+-----+-----+------|
|  2 |Роздавальне і барне 4)                     |     |     |      |
|----+-------------------------------------------+-----+-----+------|
| 2.1|Печі мікрохвильові (НВЧ)   |       л       |  20 | 20  |  20  |
|----+---------------------------+---------------+-----+-----+------|
| 2.2|Термостати                 |       л       |  10 | 10  |  20  |
|----+---------------------------+---------------+-----+-----+------|
| 2.3|Теплові шафи               |    деко 1)    |  6  |  6  |  12  |
|----+---------------------------+---------------+-----+-----+------|
| 2.4|Лінії роздавальні          |     компл.    |  1  |  1  |   1  |
|    |(комплект)****             |               |     |     |      |
|----+---------------------------+---------------+-----+-----+------|
| 2.5|Пристрої підігріву         |     тарілок   | 50  |  50 |  80  |
|    |посуду                     |               |     |     |      |
|----+---------------------------+---------------+-----+-----+------|
| 2.6|Каво(чає)варка             |     блок      |  -  |  -  |   1  |
|----+---------------------------+---------------+-----+-----+------|
| 2.7|Кавомолки (млинки кавові)  |      шт.      |  -  |  -  |   2  |
|----+---------------------------+---------------+-----+-----+------|
| 2.8|Спеціалізоване             |      шт.      |  -  |  1  |   1  |
|    |охолоджувальне устаткування|               |     |     |      |
|----+---------------------------+---------------+-----+-----+------|
| 2.9|Візки для посуду           |      шт.      |  1  |  1  |   1  |
|----+-------------------------------------------+-----+-----+------|
|  3 |Холодильне (технологічне)                  |     |     |      |
|----+-------------------------------------------+-----+-----+------|
| 3.1|Шафи холодильні            |    куб. л     |1200 |2х600| 2000 |
|    |середньотемпературні       |               |     |     |      |
|----+---------------------------+---------------+-----+-----+------|
| 3.2|Столи з охолоджувальними   |       л       |  -  |  -  |  200 |
|    |шафами                     |               |     |     |      |
|----+---------------------------+---------------+-----+-----+------|
| 3.3|Спеціалізоване             |     компл.    |  -  |  -  |  1   |
|    |охолоджувальне             |               |     |     |      |
|    |устаткування               |               |     |     |      |
|----+-------------------------------------------+-----+-----+------|
|  4 |Механічне                                  |     |     |      |
|----+-------------------------------------------+-----+-----+------|
| 4.1|Машини універсальні кухонні|    компл.     |  -  |  -  |   1  |
|    |та спеціалізовані (приводи)|               |     |     |      |
|----+---------------------------+---------------+-----+-----+------|
| 4.2|Машини нарізки гастрономії |      шт.      |  -  |  1  |   1  |
|    |(слайсери)                 |               |     |     |      |
|----+---------------------------+---------------+-----+-----+------|
| 4.3|Машини збивальні (міксери  |       л       |  -  |  -  |  10  |
|    |планетарні)                |               |     |     |      |
|----+---------------------------+---------------+-----+-----+------|
| 4.4|Спеціалізоване механічне   |    компл.     |  -  |  -  |   1  |
|----+-------------------------------------------+-----+-----+------|
|  5 |Мийне                                      |     |     |      |
|----+-------------------------------------------+-----+-----+------|
| 5.1|Універсальні посудомийні   |   шт./год.    | 540 | 720 | 1080 |
|    |машини                     |               |     |     |      |
|----+---------------------------+---------------+-----+-----+------|
| 5.2|Ванни мийні                |      шт.      |  4  |  6  |   6  |
|----+---------------------------+---------------+-----+-----+------|
| 5.3|Столи з мийними ваннами    |      шт.      |  -  |  -  |   1  |
|----+---------------------------+---------------+-----+-----+------|
| 5.4|Утилізатори харчових       |    кг/год.    |  25 | 50  |  50  |
|    |відходів                   |               |     |     |      |
|----+-------------------------------------------+-----+-----+------|
|  6 |Ваговимірювальне і підйомно-транспортне    |     |     |      |
|    |(технологічне)                             |     |     |      |
|----+-------------------------------------------+-----+-----+------|
| 6.1|Ваги товарні               |      кг       | 400 | 400 |  400 |
|----+---------------------------+---------------+-----+-----+------|
| 6.2|Ваги настільні             |      шт.      |  1  |  1  |  1   |
|    |електронні 5)              |               |     |     |      |
|----+---------------------------+---------------+-----+-----+------|
| 6.2|Стелажі пересувні          |      шт.      |  -  |  -  |  1   |
|----+---------------------------+---------------+-----+-----+------|
| 6.3|Візки вантажні             |      шт.      |  1  |  1  |  1   |
--------------------------------------------------------------------- 
Затверджено Наказом Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України 03.01.2003 № 2