Українська Укр
Російська Рус
Email: Ollsvit@ukr.net
Skype: ПП ОллСвіт
Графік роботи: Пн.-Пт. з 9-00 до 18-00
Телефон: (0432) 69-19-75
Мобільний: +38-099-131-91-83
Мобільний: +38-097-448-53-88
Мобільний: +38-063-746-39-59
У кошику товарів: 0
Кошик порожній
Головна > Публікації > Рекомендовані норми технічного оснащення устаткуванням закладу громадського харчування типу "Буфет"

Рекомендовані норми технічного оснащення устаткуванням закладу громадського харчування типу "Буфет"

1 вересня 2016 р. 17:29
----------------------------------------------------------------
| N  | Устаткування: тип, вид, |   Показник    |  Градація за  |
|п/п |          найменування   |  потужності,  |місткістю зали,|
|    |                         |продуктивності |     місць     |
|    |                         |               |               |
|    |                         |               |---------------|
|    |                         |               |  8-24 | 25-50 |
|    |                         |               |       |       |
|----+-------------------------+---------------+-------+-------|
|  1 |                 2       |       3       |   4   |   5   |
|----+-----------------------------------------+---------------|
|  1 |Теплове (електричне або газове)          |  серія М600   |
|----+-----------------------------------------+---------------|
| 1.1|Кип'ятильники            |    л/год.     |  25   |   25  |
|----+-----------------------------------------+-------+-------|
|  2 | Роздавальне і барне 4)                  |       |       |
|----+-----------------------------------------+-------+-------|
| 2.1|Печі мікрохвильові (НВЧ) |       л       |  10   |   10  |
|----+-------------------------+---------------+-------+-------|
| 2.2|Тостер                   |      шт.      |   1   |   1   |
|----+-------------------------+---------------+-------+-------|
| 2.3|Саламандер*              |      шт.      |   -   |   1   |
|----+-------------------------+---------------+-------+-------|
| 2.4|Термостати               |       л       |   5   |   10  |
|----+-------------------------+---------------+-------+-------|
| 2.5|Каво(чає)варка           |     блок      |   2   |   2   |
|----+-------------------------+---------------+-------+-------|
| 2.6|Кавомолки (млинки        |      шт.      |   1   |   1   |
|    |кавові)                  |               |       |       |
|----+-------------------------+---------------+-------+-------|
| 2.7|Соковижималки            |      шт.      |   1   |   1   |
|----+-------------------------+---------------+-------+-------|
| 2.8|Блендери**               |      шт.      |   -   |   1   |
|----+-------------------------+---------------+-------+-------|
| 2.9|Міксери                  |      шт.      |   -   |   1   |
|----+-------------------------+---------------+-------+-------|
|2.10|Льодогенератори          |    кг/добу    |  10   |   10  |
|----+-------------------------+---------------+-------+-------|
|2.11|Охолоджувачі напоїв та   |       л       |   6   |   10  |
|    |соків                    |               |       |       |
|----+-------------------------+---------------+-------+-------|
|2.12|Ларі морозильні          |       л       |  200  |  200  |
|----+-------------------------+---------------+-------+-------|
|2.13|Спеціалізоване           |      шт.      |   -   |   1   |
|    |охолоджувальне           |               |       |       |
|    |устаткування             |               |       |       |
|----+-------------------------+---------------+-------+-------|
|2.14|Ваги настільні           |      шт.      |   1   |   1   |
|    |електронні               |               |       |       |
|----+-------------------------+---------------+-------+-------|
|  3 |Холодильне (технологічне)|               |       |       |
|----+-------------------------+---------------+-------+-------|
| 3.1|Шафи холодильні          |       л       | 1400  | 2000  |
|    |середньотемпературні     |               |       |       |
|----+-------------------------+---------------+-------+-------|
| 3.2|Шафи низькотемпературні  |     куб. л    |   -   |600 3) |
|----+-------------------------+---------------+-------+-------|
| 3.3|Ларі морозильні          |     куб. л    |  200  |200 3) |
|----+-----------------------------------------+-------+-------|
|  4 |Механічне                                |       |       |
|----+-----------------------------------------+-------+-------|
| 4.1|Машина нарізки           |      шт.      |   1   |   1   |
|    |гастрономії (слайсер)    |               |       |       |
|----+-------------------------+---------------+-------+-------|
| 4.2|Хліборізка               |    компл.     |   -   |   1   |
|----+-------------------------+---------------+-------+-------|
| 4.3|Спеціалізоване механічне |    компл.     |   -   |   1   |
|----+-----------------------------------------+-------+-------|
|  5 |Мийне                                    |       |       |
|----+-----------------------------------------+-------+-------|
| 5.1|Спеціалізовані           |   шт./год.    | 540 3)|540 3) |
|    |посудомийні машини       |               |       |       |
|----+-------------------------+---------------+-------+-------|
| 5.2|Універсальні посудомийні |   шт./год.    | 540 3)|540 3) |
|    |машини                   |               |       |       |
|----+-------------------------+---------------+-------+-------|
| 5.3|Ванни мийні              |      шт.      |   2   |   3   |
|----+-------------------------+---------------+-------+-------|
| 5.4|Утилізатори харчових     |    кг/год.    |  25   |   25  |
|    |відходів                 |               |       |       |
|----+-----------------------------------------+-------+-------|
|  6 |Ваговимірювальне і підйомно-транспортне  |       |       |
|    |(технологічне)                           |       |       |
|----+-----------------------------------------+-------+-------|
| 6.1|Ваги товарні             |      кг       |  50   |  200  |
|----+-------------------------+---------------+-------+-------|
| 6.2|Ваги настільні           |      шт.      |   1   |   1   |
|    |технологічні 5)          |               |       |       |
|----+-------------------------+---------------+-------+-------|
| 6.3|Візки вантажні           |      шт.      |   -   |   1   |
---------------------------------------------------------------- 


Затверджено Наказом Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України 03.01.2003 № 2