Українська Укр
Російська Рус
Email: Ollsvit@ukr.net
Skype: ПП ОллСвіт
Графік роботи: Пн.-Пт. з 9-00 до 18-00
Телефон: (0432) 69-19-75
Мобільний: +38-099-131-91-83
Мобільний: +38-097-448-53-88
Мобільний: +38-063-746-39-59
У кошику товарів: 0
Кошик порожній
Головна > Публікації > Рекомендовані норми технічного оснащення устаткуванням закладу громадського харчування типу "Кіоск спеціалізований"

Рекомендовані норми технічного оснащення устаткуванням закладу громадського харчування типу "Кіоск спеціалізований"

1 вересня 2016 р. 17:30
----------------------------------------------------------------------------
| N  |Устаткування: тип, вид, найменування|    Показник    |  Мінімальний  |
|п/п |                                    |   потужності,  |     набір     |
|    |                                    | продуктивності | торговельно-  |
|    |                                    |                | технологічного|
|    |                                    |                |устаткування 1)|
|----+------------------------------------+----------------+---------------|
| 1  |                  2                 |        3       |       4       |
|----+------------------------------------+----------------+---------------|
| 1  |Теплове (електричне або газове)     |                |   серія M600  |
|----+------------------------------------+----------------+---------------|
|1.1 |Плита конфоркова (поверхня різна)   |кв. м площа для |     0,21      |
|    |                                    |  смаження      |               |
|----+------------------------------------+----------------+---------------|
|1.2 |Спеціалізоване технологічне теплове |      шт.       |      1        |
|    |устаткування                        |                |               |
|----+------------------------------------+----------------+---------------|
|1.3 |Кип'ятильник                        |     л/год.     |      25       |
|----+------------------------------------+----------------+---------------|
| 2  |Роздавальне і барне 4)              |                |               |
|----+------------------------------------+----------------+---------------|
|2.1 |Піч мікрохвильова (НВЧ)             |       л        |      20       |
|----+------------------------------------+----------------+---------------|
|2.2 |Тостер                              |      шт.       |      1        |
|----+------------------------------------+----------------+---------------|
|2.3 |Саламандер*                         |      шт.       |      1        |
|----+------------------------------------+----------------+---------------|
|2.4 |Гриль                               |     шпажок     |      4        |
|----+------------------------------------+----------------+---------------|
|2.5 |Каво(чає)варка                      |      блок      |      1        |
|----+------------------------------------+----------------+---------------|
|2.6 |Соковижималка                       |      шт.       |      1        |
|----+------------------------------------+----------------+---------------|
|2.7 |Блендер**                           |      шт.       |      1        |
|----+------------------------------------+----------------+---------------|
|2.8 |Соковижималка оранж-фреш            |      шт.       |      1        |
|----+------------------------------------+----------------+---------------|
|2.9 |Міксер                              |      шт.       |      1        |
|----+------------------------------------+----------------+---------------|
|2.10|Льодогенератори                     |    кг/добу     |      10       |
|----+------------------------------------+----------------+---------------|
|2.11|Вітрини (прилавки) охолоджувальні   |       л        |     200       |
|----+------------------------------------+----------------+---------------|
|2.12|Охолоджувачі напоїв та соків        |       л        |      10       |
|----+------------------------------------+----------------+---------------|
|2.13|Ваги настільні електронні           |     компл.     |      1        |
|----+------------------------------------+----------------+---------------|
|2.14|Ларі морозильні                     |       л        |     200       |
|----+------------------------------------+----------------+---------------|
| 3  |Холодильне (технологічне)           |                |               |
|----+------------------------------------+----------------+---------------|
|3.1 |Шафи холодильні середньотемпературні|       л        |     700       |
|----+------------------------------------+----------------+---------------|
|3.2 |Спеціалізоване охолоджувальне       |     компл.     |      1        |
|    |устаткування                        |                |               |
|----+------------------------------------+----------------+---------------|
| 4  |Механічне                           |                |               |
|----+------------------------------------+----------------+---------------|
|4.1 |Машина нарізки гастрономії (слайсер)|      шт.       |      1        |
|----+------------------------------------+----------------+---------------|
| 5  |Мийне                               |                |               |
|----+------------------------------------+----------------+---------------|
|5.1 |Ванни мийні                         |      шт.       |      2        |
|----+------------------------------------+----------------+---------------|
| 6  |Ваговимірювальне (технологічне)     |                |               |
|----+------------------------------------+----------------+---------------|
|6.1 |Ваги настільні, 2-10 кг             |      шт.       |      1        |
---------------------------------------------------------------------------- 
---------------
     1) Вид  устаткування  в  наборі  застосовується  залежно  від 
спеціалізації кіоску. 


Затверджено Наказом Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України 03.01.2003 № 2