Українська Укр
Російська Рус
Email: Ollsvit@ukr.net
Skype: ПП ОллСвіт
Графік роботи: Пн.-Пт. з 9-00 до 18-00
Телефон: (0432) 69-19-75
Мобільний: +38-067-445-17-85
Мобільний: +38-097-448-53-88 Viber
Мобільний: +38-063-746-39-59
Мобільний: +38-099-131-91-83
У кошику товарів: 0
Кошик порожній
Головна > Публікації > Рекомендовані норми технічного оснащення устаткуванням закладу громадського харчування типу "Бар"

Рекомендовані норми технічного оснащення устаткуванням закладу громадського харчування типу "Бар"

1 вересня 2016 р. 17:20
------------------------------------------------------------------
| N  |    Устаткування: тип,     |   Показник    |  Градація за  |
|п/п |    вид, найменування      |  потужності,  |місткістю зали,|
|    |                           |продуктивності |     місць     |
|    |                           |               |               |
|    |                           |               |---------------|
|    |                           |               | 24-49 | 50-80 |
|    |                           |               |       |       |
|----+---------------------------+---------------+-------+-------|
|  1 |         2                 |        3      |   4   |   5   |
|----+-------------------------------------------+---------------|
|  1 |Теплове (електричне або газове)            |     серії     |
|    |                                           |   M600-M700   |
|----+-------------------------------------------+---------------|
|1.1 |Плити конфоркові (поверхня |  кв. м площа  | 0,36  | 0,36  |
|    |різна)                     |  для смаження |       |       |
|----+---------------------------+---------------+-------+-------|
|1.2 |Кип'ятильники              |     л/год.    |  25   |  25   |
|----+-------------------------------------------+-------+-------|
| 2  |Роздавальне і барне                        |       |       |
|----+-------------------------------------------+-------+-------|
|2.1 |Печі мікрохвильові (НВЧ)   |       л       |  20   |  20   |
|----+---------------------------+---------------+-------+-------|
|2.2 |Тостер                     |      шт.      |   1   |   1   |
|----+---------------------------+---------------+-------+-------|
|2.3 |Саламандер*                |      шт.      |   1   |   1   |
|----+---------------------------+---------------+-------+-------|
|2.4 |Каво(чає)варка             |      блок     |   2   |   3   |
|----+---------------------------+---------------+-------+-------|
|2.5 |Кавомолки (млинки кавові)  |      шт.      |   1   |   1   |
|----+---------------------------+---------------+-------+-------|
|2.6 |Соковижималки              |      шт.      |   1   |   1   |
|----+---------------------------+---------------+-------+-------|
|2.7 |Блендери**                 |      шт.      |   1   |   1   |
|----+---------------------------+---------------+-------+-------|
|2.8 |Соковижималки оранж-фреш   |      шт.      |   1   |   1   |
|----+---------------------------+---------------+-------+-------|
|2.9 |Міксери                    |      шт.      |   1   |   1   |
|----+---------------------------+---------------+-------+-------|
|2.10|Льодогенератори            |    кг/добу    |  25   |  25   |
|----+---------------------------+---------------+-------+-------|
|2.11|Вітрини (прилавки)         |   довжина, м  |   1   |  1,5  |
|    |охолоджувальні             |               |       |       |
|----+---------------------------+---------------+-------+-------|
|2.12|Охолоджувачі напоїв та     |       л       |  18   |  18   |
|    |соків                      |               |       |       |
|----+---------------------------+---------------+-------+-------|
|2.13|Ларі морозильні            |       л       |  200  |  200  |
|----+---------------------------+---------------+-------+-------|
|2.14|Спеціалізоване             |      шт.      |   2   |   2   |
|    |охолоджувальне             |               |       |       |
|    |устаткування               |               |       |       |
|----+---------------------------+---------------+-------+-------|
|2.15|Ваги настільні електронні  |      шт.      |   1   |   1   |
|    |0,2-2 кг                   |               |       |       |
|----+-------------------------------------------+-------+-------|
| 3  |Холодильне (технологічне)                  |       |       |
|----+-------------------------------------------+-------+-------|
|3.1 |Камери                     |     кв. м     |   4   |   4   |
|    |середньотемпературні       |               |       |       |
|----+---------------------------+---------------+-------+-------|
|3.2 |Шафи холодильні            |       л       | 1400  | 1400  |
|    |середньотемпературні       |               |       |       |
|----+---------------------------+---------------+-------+-------|
|3.3 |Шафи низькотемпературні    |       л       |  400  |  400  |
|----+-------------------------------------------+-------+-------|
| 4  |Механічне                                  |       |       |
|----+-------------------------------------------+-------+-------|
|4.1 |Машини універсальні кухонні|     компл.    |   -   |   1   |
|    |та спеціалізовані          |               |       |       |
|    |(приводи)                  |               |       |       |
|----+---------------------------+---------------+-------+-------|
|4.2 |Машини нарізки гастрономії |      шт.      |   1   |   1   |
|    |(слайсери)                 |               |       |       |
|----+---------------------------+---------------+-------+-------|
|4.3 |Машини збивальні (міксери  |       л       |   5   |   5   |
|    |планетарні)                |               |       |       |
|----+---------------------------+---------------+-------+-------|
|4.4 |Спеціалізоване механічне   |     компл.    |   1   |   1   |
|----+-------------------------------------------+-------+-------|
| 5  |Мийне                                      |       |       |
|----+-------------------------------------------+-------+-------|
|5.1 |Спеціалізовані посудомийні |    шт./год.   |  400  |  400  |
|    |машини                     |               |       |       |
|----+---------------------------+---------------+-------+-------|
|5.2 |Універсальні посудомийні   |    шт./год.   |  540  |  540  |
|    |машини                     |               |       |       |
|----+---------------------------+---------------+-------+-------|
|5.3 |Ванни мийні                |      шт.      |   3   |   3   |
|----+---------------------------+---------------+-------+-------|
|5.4 |Столи з мийними ванними    |      шт.      |   1   |   1   |
|----+---------------------------+---------------+-------+-------|
|5.5 |Утилізатори харчових       |    кг/год.    |  25   |  25   |
|    |відходів                   |               |       |       |
|----+-------------------------------------------+-------+-------|
|  6 |Ваговимірювальне (технологічне)            |       |       |
|----+-------------------------------------------+-------+-------|
|6.1 |Ваги товарні               |      кг       |  100  |  100  |
|----+---------------------------+---------------+-------+-------|
|6.2 |Ваги настільні технологічні|      шт.      |   1   |   1   |
|    |2-10 кг                    |               |       |       |
------------------------------------------------------------------ 
Затверджено Наказом Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України 03.01.2003 № 2