Українська Укр
Російська Рус
Email: Ollsvit@ukr.net
Skype: ПП ОллСвіт
Графік роботи: Пн.-Пт. з 9-00 до 18-00
Телефон: (0432) 69-19-75
Мобільний: +38-067-445-17-85
Мобільний: +38-097-448-53-88 Viber
Мобільний: +38-063-746-39-59
Мобільний: +38-099-131-91-83
У кошику товарів: 0
Кошик порожній
Головна > Публікації > Рекомендований склад устаткування для роздавання готових страв

Рекомендований склад устаткування для роздавання готових страв

1 вересня 2016 р. 17:06
Барні (буфетні, коктейльні) стойки:
​     охолоджувальна вітрина для кондитерських виробів і закусок;
     охолоджувальний елемент барної стойки;
     нейтральний елемент барної стойки;
     пристінні шафи;
     пристінні вітрини.


Лінії для роздавання готових страв (комплект):
     охолоджувальний прилавок-вітрина;
     прилавок для перших страв;
     прилавок для других страв;
     нейтральний елемент;
     прилавок для касира;
     візок для приборів;
     пристрої для підігріву тарілок - 1-2 шт.;
     термостати - 2 шт. 


Лінія для роздавання готових страв "шведський стіл":
     вітрини охолоджувальні - 1-2 шт.;
     марміти для   гарячих   страв:   комплект   на  4-8  мармітів GN 1/1 - 1-2 шт.;
     нейтральні елементи (прилавки), 4 GN 1/1 - 1-3 шт.;
     термостати - 2 шт.;
     сокоохолоджувачі - 1-3 шт.;
     пристрої для підігріву тарілок - 1-2 шт.;
     супниці настільні (10 л) - 2-4 шт. 


Затверджено Наказом Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України 03.01.2003 № 2