Українська Укр
Російська Рус
Email: Ollsvit@ukr.net
Skype: ПП ОллСвіт
Графік роботи: Пн.-Пт. з 9-00 до 18-00
Телефон: (0432) 69-19-75
Мобільний: +38-099-131-91-83
Мобільний: +38-097-448-53-88
Мобільний: +38-063-746-39-59
У кошику товарів: 0
Кошик порожній
Головна > Блог > Slow food

Slow food

10 березня 2017 р. 12:40
Слоуфуд - це ціла філософія сприйняття харчового ланцюжка. Сам рух «Slow food» прийшло до нас з Італії. Концепція цієї філософії полягає в тому, щоб протистояти швидким перекусу, напівфабрикатам, продуктів з ГМО. Головне завдання - насолода їжею. Продукти повинні бути вирощені в екологічно чистих умовах, без шкоди навколишньому середовищу.
Критеріїв для ресторанів, які підтримують цю філософію дуже багато. Головне, щоб люди розуміли, як важливо знати, що вони їдять. Адже необхідно насолоджуватися прийомом їжі, вести приємну бесіду під час трапези, відчувати смак кожногї страви.
Ще один критерій слоуфуда - звертати увагу на сезонність меню, адже продукти, вирощені в природному середовищі, мають найбільшу кількість корисних речовин. Такий уважний підхід до вибору продуктів, піднімає рівень розвитку фермерських господарств та збереження видових культур, властивих тим, чи іншим землям.
Приділяючи увагу тому, з чого, як і ким приготовано страву, Ви берете участь у цій великій системі. Завдяки такій культурі прийняття їжі, можна стати частиною цього величезного механізму, який призводить до дії збереження екологічних цінностей.
Через використання хімічних добрив, генних модифікацій і інших шкідливих речовин, людство тільки погіршило екологічну ситуацію на світовому рівні. Завдяки системі, якою користується рух «slow food», кожен бажаючий може долучитися до здорового способу життя, почавши зі здорового харчування.
Багато ресторанів підтримують цю філософію і успішно впроваджують її споживачам. Розпізнати такий заклад не складно, достатньо звернути увагу на наявність таблички з зображенням равлика, який став символом цієї глобальної ідеї.
Оллсвіт бажає процвітання ресторанам, які підтримують таку культуру прийому їжі! Дорогі друзі, розвивайтеся, пробуйте, насолоджуйтеся, адже «ми те - що ми їмо!»