Українська Укр
Російська Рус
Email: Ollsvit@ukr.net
Skype: ПП ОллСвіт
Графік роботи: Пн.-Пт. з 9-00 до 18-00
Телефон: (0432) 69-19-75
Мобільний: +38-099-131-91-83
Мобільний: +38-097-448-53-88
Мобільний: +38-063-746-39-59
У кошику товарів: 0
Кошик порожній
Головна > Теплове обладнання

Теплове обладнання

Теплове обладнання для ресторанів та інших закладів громадського харчування включає в себе широкий список апаратів від простих фритюрниць до складних пароконвектоматов. Експерти ресторанного бізнесу впевнені, що, незважаючи на видиму простоту, побутовими моделями техніки на професійній кухні не обійтися.
Вибір відповідного теплового обладнання безпосередньо залежить від концепції закладу і від продуктивності, яку воно повинно забезпечувати. Звичайно, можна посмажити млинці на сковороді, пончики зліпити вручну, а овочі почистити ножем, але набагато ефективніше скористатися спеціальними приладами, які забезпечують високу швидкість і якість приготування страв.
Зовнішній вигляд і ергономічність техніки теж грає велику роль. Досвідчені кухарі звертають увагу на зручність управління обладнанням, так як на професійній кухні немає часу розбиратися зі складними програмами і інструкціями. Особливу увагу варто приділити безпеки теплового обладнання. Сучасні виробники оснащують свої апарати інтелектуальними програмами для відстеження своєчасності охолодження корпусу та додатковими аварійними датчиками, що запобігають перегрів обладнання.
На сучасному ринку представлений широкий асортимент теплового обладнання. Безумовний лідер харчової індустрії - пароконветкомат - пристрій, здатний замінити цілий ряд обладнання. Володіючи функціями пароварки, духовки, печі, плити і котла для приготування їжі, він дозволяє виробляти до 70% всіх можливих операцій теплової обробки продуктів.
Невеликі підприємства громадського харчування найчастіше використовую конвекційні печі. Компактні і легкі в експлуатації, вони відмінно справляються з випічкою хлібобулочних виробів при невеликому споживанні електроенергії. Для системи конвекції печі комплектуються шафою для розстойки.
Професійні електричні плити - одне з найпопулярніших видів промислового обладнання. Вони розрізняються за кількістю конфорок, наявності духовці і матеріалами виконання внутрішньої і зовнішньої поверхні.
Електрична сковорода застосовується для смаження і тушкування страв з м'яса, риби або птиці. Поверхня виготовляється з нержавіючої сталі або чавуну, що підвищує експлуатаційні властивості сковороди.
Котли для приготування їжі використовуються для кип'ятіння води і гасіння продуктів. При бажанні їх можна вбудувати в теплову систему кухні.
Мармит - особливий вид професійної харчового обладнання. Їх головне призначення - зберігання готових страв, гарнірів та соусів в розігрітому стані. Випускають моделі для окремого використання і для установки в комплексних лініях роздачі, бувають з водним підігрівом і марміти з сухим підігрівом, з різною кількістю гастроємкостей. Їх можна встановлювати на підлозі або на столі.
Фахівці нашої компанії проведуть аналіз Ваших потреб, врахують всі можливі ситуації і допоможуть підібрати оптимальний варіант теплового обладнання для ресторану, кафе або бару.
Артикул: 432527
В наявності
16 грн.
Артикул: 432518
В наявності
23 грн.
Артикул: 432529
В наявності
28 грн.
Артикул: 432520
В наявності
31 грн.
Артикул: 432521
В наявності
38 грн.
Артикул: 432526
В наявності
43 грн.
Артикул: 432522
В наявності
50 грн.
Артикул: 432523
В наявності
81 грн.