Українська Укр
Російська Рус
Email: Ollsvit@ukr.net
Skype: ПП ОллСвіт
Графік роботи: Пн.-Пт. з 9-00 до 18-00
Телефон: (0432) 69-19-75
Мобільний: +38-067-445-17-85
Мобільний: +38-097-448-53-88 Viber
Мобільний: +38-063-746-39-59
Мобільний: +38-099-131-91-83
У кошику товарів: 0
Кошик порожній
Головна > Публікації > Якому пароконвектомату віддати перевагу?

Якому пароконвектомату віддати перевагу?

2 листопада 2016 р. 16:04
Пароковектомати бувають двох типів: бойлерного типу та інжекторного.
Основна відмінність бойлерного пароконвектомата від інжекторного  -  спосіб утворення пари.
Давайте порівняємо та розглянемо їх переваги та недоліки.
Пароконвектомат бойлерного типу:
переваги
-          маємо можливість більш точно контролювати рівень вологи в камері.
-          є можливість подачі пари в камеру при відносно невеликій температурі (до 100 °С)
-          пара поступає в камеру в чистому вигляді
 
недоліки
-   великі габарити апарата
-   потребує більше часу на попередню підготовку (нагрів води в бойлері до утворення пари)
-   ціна. При умові що апарати одного класу, то бойлерні моделі коштують більше.
 
 
Пароконвектомат інжекторного типу:
переваги
-   невеликі габарити (в залежності від призначення)
-   функція вприскування (інжекція) - для створення хрусткої скоринки у хлібобулочних виробах.
-   ціна.
недоліки
-   не можливо точно контролювати вологість в камері
-   утворення пари за рахунок розігріву камери
Отже, використовуючи одну із систем пароутворення, в кінцевому результаті ми маємо майже едентичний результат.
Використання на професійній кухні пароконвектомата бойлерного або інжекторного типів дозволяє оптимізувати процес приготування різноманітних страв. Дає можливість шеф-кухарю втілювати нові кулінарні шедеври.