Українська Укр
Російська Рус
Email: Ollsvit@ukr.net
Skype: ПП ОллСвіт
Графік роботи: Пн.-Пт. з 9-00 до 18-00
Телефон: (0432) 69-19-75
Мобільний: +38-099-131-91-83
Мобільний: +38-097-448-53-88
Мобільний: +38-063-746-39-59
У кошику товарів: 0
Кошик порожній
Головна > Блог > ​Зустрічайте, паста Алла Карбонара!

​Зустрічайте, паста Алла Карбонара!

30 березня 2017 р. 16:53
Зустрічайте, паста Алла Карбонара! Скільки розмов, пересудів, міфів та іншої інформації паморочиться навколо такого простого страви. Все нові й нові факти про Карбонара не можуть нас не радувати. Яким тільки ніяк не змагаються кухаря в есторанах над макаронами, називаючи їх "паста Карбонара". Для розвінчання міфів про це італійську страву, ми звернулися до його історичного коріння. Є кілька версій походження цього виду приготування пасти. Найпоширенішою вважається історія про вугільників, які видобували вугілля в горах. Вони запасалися нескоро псуються продуктами перед походом в гори, так як працювати їм там треба було дуже довго. Основними інгредієнтами є: сир твердих сортів, сіль, перець, сама паста, оливкова олія, а так само сиров'ялена свинина, ці продукти можуть довгий час володіти своїми смаковими якостями і не псуватися, при спеціальних умовах. для соусу необхідні сирі яйця, за якими вугільники ходили в найближче село.
Головний секрет соусу в тому, що він доготовляє на пасті від її гарячої температури, надаючи пасті вершкову текстуру, завдяки чому, блюдо варто готувати швидко і так само швидко його подавати.
Отже, Підсумуємо, для приготування класичної пасти "" Карбонара "потрібно паста, оливкова олія, пармезан, сиров'ялена свинина, яйця, перець, сіль. Можливі відхилення в виборі сиру і м'яса, подібних до смаку, але ніяких грибів, вершків, часнику та інших інгредієнтів в пасті Карбонара немає. Оллсвіт радить всім шефам готувати страви в своєму ресторані на свій розсуд, фантазувати, пробувати нове, експериментувати і пропонувати гостям безліч виняткових, смачних страв! Але, якщо в меню вказано назву класичного блюда, подавайт класику, не обманюйте гостя. Якщо до пасти Ви додаєте інші інгредієнти, то просто вкажіть це в меню, ми впевнені, що паста Вашого закладу теж має відмінний смак.
При приготуванні пасти не обійтися без тістоміса, або паста-машини, а так само тестораскативающей машини. На нашому сайті Ві зумієте підібрати обладнання для Вашої професійної кухні!